Aardappel gepoft met roerei en garnalen

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1908 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de aardappels schoon en prik ze op enkele plaatsen in
  2. Leg ze op een bord en laat ze in de magnetron in 5 - 6 minuten op 700 watt gaar worden
  3. Verpak ze vervolgens in aluminiumfolie om na te garen (10 minuten)
  4. Snijd het bosuitje in dunne ringen en spoel de garnalen af
  5. Klop het ei los met 1 el zure room, het zout en de peper
  6. Knip de dille erboven fijn
  7. Smelt de boter en doe het eiermengsel erbij
  8. Laat het bijna stollen en klop het een aantal keer door
  9. Halveer de aardappelen en hol ze uit tot een 1/2 cm van de rand
  10. Aardappelkruim vermengen met de rest van de zure room, zout en peper
  11. Doe het mengsel terug in de aardappel
  12. Verdeel het roerei, de bosui en de garnalen over de aardappelen en garneer het geheel met een toefje dille
  13. Lekker met gemengde salade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker04 mei 2010 om 11:37 Reageer

    Vegetarisch ?Met garnalen !

  • Bezoeker08 aug 2011 om 13:44 Reageer

    Garnalen? Das dus NIET VEGETARISCH!!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha