Aardappel in folie met geroosterd ei en kaviaar

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1286 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Borstel de aardappelen onder stromend water goed schoon en droog ze met keukenpapier
  2. Prik elke aardappel 3 keer met een vork in
  3. Besmeer de aardappelen met een kwastje met wat olie en besprenkel ze met zout en peper
  4. Leg iedere aardappel op een stukje dubbel gevouwen aluminiumfolie en wikkel dit goed dicht
  5. Leg de pakketjes ± 1 uur in de hete as van de houtskool
  6. Draai ze enkele malen om, tot de aardappelen zacht zijn
  7. De aardappelen moeten door en door gaar zijn
  8. Leg de eieren een half uurtje na de aardappelen in de barbecue as
  9. Roer de boter in een kommetje zacht
  10. Hak de geroosterde eieren fijn en voeg die samen met wat druppeltjes worcestershiresauce bij de boter
  11. Vouw de pakketjes aardappel open, maak met een mes een kruisgewijze inkeping en druk deze met de vingers ietsje open
  12. Vul de aardappelen met de eiboter en schep er een lepeltje zwarte (nep)kaviaar over
  13. Serveer meteen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker08 aug 2011 om 13:42 Reageer

    Kaviaar en Worcester-shire-saus (= met ansjovis) dat hoort absoluut niet thuis is de afdeling Vegetarisch!!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha