Aardappelen met kaas-peper-walnootsaus

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1332 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in de schil in een pan water in ± 20 minuten gaar
  2. Giet ze af, pel ze en snijd ze in flinke blokken
  3. Leg de blokken aardappel op een schaal en houd ze warm
  4. Verhit 2 eetlepels van de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui en de uitgeperste teentjes knoflook 3 minuten
  5. Pureer het gefruite uimengsel met de stukken rode peper, de blokjes kaas, de gemalen walnoten, de melk en de rest van de olie in een foodprocessor of andere keukenmachine
  6. Schenk de saus over de warm gehouden blokken aardappel en garneer het gerecht met de gehalveerde eieren en wat zwarte olijven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha