Aardappelpuree met andijvie en tomaat

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1890 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze met een beetjes water en zout gaar
  2. Maak de andijvie schoon, snijd ze in reepjes en was ze
  3. Kook de andijvie met het aanhangende water in een pan met een beetje zout ongeveer 10 minuten en laat deze uitlekken
  4. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes
  5. Vet een ovenschaal in
  6. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de melk, boter, peper en nootmuskaat door
  7. Schep de aardappelpuree in de ovenschaal, schep de andijvie er bovenop en dek het af met plakjes tomaat
  8. Strooi er wat peper, oregano en de geraspte kaas over
  9. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
  10. Bron: www
  11. keukentips
  12. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha