Aardappelpuree met sesamzaad

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 763 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de sesamzaadjes in een anti -aanbakpan goudbruin en laat ze afkoelen
  2. Verhit de olijfolie, fruit de uitjes en de knoflook en voeg de sesamolie en de kerrie toe
  3. Neem de pan van het vuur en roer de suiker door het mengsel
  4. Kook de geschilde en in vieren gesneden aardappelen met wat zout gaar
  5. Kook intussen de melk
  6. Giet de gekookte aardappelen af, stamp ze fijn en roer met een garde de melk, het ui -kerriemengsel en (op 1 eetlepel na) het sesamzaad door de aardappelpuree
  7. Strooi de laatste lepel sesamzaad over de puree

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha