Aardappelpuree met uien

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 755 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar
  2. Klop in en kom de eieren los met koffieroom, zout, peper en Worcestershiresaus
  3. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen
  4. Verhit in een pan wat boter en bak hierin de uien glazig
  5. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de melk, peper en nootmuskaat door
  6. Vet een ovenschaal in en schep hierin de aardappelpuree
  7. Leg de gebakken uiringen erbovenop, bestrooi het met kaas en giet het eimengsel erover
  8. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha