Aardappelschotel gegratineerd1

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 807 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de ui pellen en snipper hem fijn
  2. Schil en was de aardappelen
  3. Los de bouillontablet in 3 dl heet water op
  4. Vet een wijde ovenschotel in
  5. Verwarm de oven op 200 graden voor
  6. Snijd de aardappelen in plakjes van 1/2 cm
  7. Doe de helft in de ovenschotel en verdeel er de ui over
  8. Bestrooi met peper, nootmuskaat en uitgeperste knoflook
  9. Leg de rest van de aardappelplakjes erop
  10. Schenk de bouillon erover en bedek de schotel met folie
  11. Verhit de schotel in het midden van de oven 45 minuten
  12. Verwijder het folie en strooi de kaas over de aardappelen
  13. Bak nu de schotel in 10 minuten gaar en goudbruin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha