Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip1

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1005 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de asperges beetgaar en snijd ze in stukken
  2. Snijd de gerookte kip in blokjes
  3. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar
  4. Roer de asperges en de kip door de gezeefde tomaten, laat even pruttelen en breng op smaak met 1 mespunt cayennepeper en zout
  5. Schep deze saus op de uitgelekte tagliatelle en bestrooi met bieslook
  6. Garneer eventueel met wat aspergekopjes

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker03 jun 2013 om 09:59 Reageer

    Vegetarisch???


Reageer zelf op dit recept

kaptcha