Asperges met rauwe ham en eiersalade

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1786 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de eieren in 10 minuten hard
  2. Laat schrikken, pel ze en hak ze grof
  3. Houd 4 radijsjes achter voor garnering, snij de rest in stukjes
  4. Schep ei, radijs, mayonaise en crème fraîche door elkaar
  5. Breng op smaak met zout en peper
  6. Kook de geschilde witte asperges in 12-15 minuten gaar
  7. Kook de groene asperges in een andere pan in 8-10 minuten gaar
  8. Haal de asperges voorzichtig met een schuimspaan uit de pannen en spoel onder koud stromend water af, goed uitlekken
  9. Leg ze met de koppen naast elkaar en snij ze op één lengte
  10. Halveer de ham in de breedte
  11. Wikkel steeds 2 gelijkgekleurde asperges met de onderkant in een plakje ham tot een rolletje en leg de pakketjes om en om gekleurd op 2 borden
  12. Schep de eiersalade ernaast
  13. Snij de achtergehouden radijs in plakjes en garneer de borden met radijs en tuinkers

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker08 mei 2008 om 15:53 Reageer

    Sinds wanneer is rauwe ham vegetarisch??


Reageer zelf op dit recept

kaptcha