Avocado gevuld

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 814 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de sla, laat de bladeren goed uitlekken en scheur ze in stukjes
  2. Snijd de tomaten in plakjes
  3. Verdeel de sla en tomaat over vier borden
  4. Rasp de Leidse kaas
  5. Halveer de avocado's en schep het vruchtvlees eruit
  6. Snijd het vruchtvlees in stukjes en besprenkel het met citroensap
  7. Schep de Hüttenkäse, de Leidse kaas en het bieslook door de avocadostukjes
  8. Breng op smaak met zout en peper
  9. Vul de avocadohelften met het mengsel en zet op elk bord 2 gevulde avocadohelften
  10. Hak de noten grof en strooi ze over de avocado's

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha