Basis recept voor pannenkoeken

vegetarisch
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2686 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de bloem met een mespunt zout door elkaar
  2. Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren er boven
  3. Voeg 2 dl
  4. melk toe en roer dit alles met een garde of een mixer tot een glad beslag
  5. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  6. Laat het beslag 30 minuten rusten
  7. Verhit een klontje boter in een pan met anti baklaag en schep met een soep opschep lepel het beslag in de pan en laat het beslag alle kanten uitvloeien,door de pan scheef te houden
  8. Bak de pannenkoeken op een halfhoog vuur aan beide zijden licht bruin
  9. Houd de pannenkoeken warm op een bord op een pan met kokend water

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker05 mrt 2008 om 06:43 Reageer

    moet er geen gist of bakpoeder in die pannekoeken?

  • Bezoeker22 mrt 2008 om 17:22 Reageer

    gist en bakpoeder zijn nl hetzelfde en gebruik je niet bij pannekoeken wel bij wafels


Reageer zelf op dit recept

kaptcha