Bigosch Duitse zuurkoolschotel met worst en bier

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 224456 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het ontbijtspek zachtjes uit
  2. Snij de hamlappen in blokjes
  3. Doe boter bij het spekvet en verhit, bak de hamlappen al scheppend lichtbruin
  4. Bestrooien met zout en peper
  5. Met de deksel op de pan ca
  6. 10 minuten laten stoven
  7. Laat de zuurkool uitlekken
  8. Snij de salami in plakjes
  9. Schil de appels en rasp grof
  10. Snij de geschilde aardapppels in plakjes
  11. Strooi bloem over het vlees
  12. Roer het bier erdoor
  13. Schep achtereenvolgens zuurkool, appel, salami en aardappel erdoor
  14. Doe de deksel erop en laat zachtjes een uur stoven
  15. Roer af en toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha