Blini s

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1205 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng de gist, de suiker en het water en laat het mengsel rusten tot zich schuim vormt
  2. Zeef de meelsoorten met het zout in een kom
  3. Klop er de eierdooier en het gistmengsel door zodat u een dik beslag krijgt
  4. Dek de kom af met een theedoek en laat het beslag in 1 tot 2 uur rijzen tot het dubbele volume
  5. Klop er de melk en zure room door
  6. Klop het eiwit stijf en vouw dit door het beslag
  7. Verhit een stevige koekepan of grilleerplaat, en laat wat boter smelten
  8. Maak met 3 el beslag een klein pannenkoekje
  9. Bak het 2 tot 3 minuten, keer het en bak de andere kant
  10. Houd de blini's warm onder een doek terwijl u de rest bakt

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha