Bloemkool met paprika

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1346 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De bloemkool schoonmaken (heel laten), wassen en opzetten in een pan met en klein beetje water, zout en citroensap (hierdoor blijft de bloemkool mooi wit)
  2. Kook de bloemkool in 15-20 minuten gaar
  3. Maak onder tussen de paprika's schoon en snijd ze in reepjes
  4. Kook de parikareepjes 2-3 minuten in een pan met wat water en zout
  5. Haal de bloemkool met een schuimspaan uit het water en leg hem op een schaal
  6. Haal ook de paprikareepjes met een schuimspaan uit het water, verdeel ze naast de bloemkool en giet de gesmolten boter erover
  7. Lekker met een tartaartje en gekookte aardappelen
  8. (eventueel bestrooid met peterselie)
  9. Bron: www
  10. keukentips
  11. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha