Boerenkool met cashewnoten en champignons

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1711 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de uien schoon en snipper deze
  2. Pel het knoflookteentje en pers deze uit
  3. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  4. Verhit wat olie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook in
  5. Voeg de boerenkool toe en laat deze een paar minuten zachtjes meebakken
  6. Voeg dan de champignons toe en schenk er een scheutje wijn bij
  7. Leg een deksel op de pan en laat de groenten zachtjes 20 minuten stoven
  8. Voeg dan wat zout en cayennepeper toe
  9. Rooster de cashewnoten knapperig in een droge koekenpan en strooi deze dan over de boerenkool
  10. Lekker met aardappelpuree en een saucijsje

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker18 nov 2010 om 21:55 Reageer

    de combi met champignons valt bij mij niet goed...vind het een beetje té, ook flauw, gewoontjes,niks bijzonders.

  • Bezoeker27 dec 2010 om 14:19 Reageer

    Ook dit recept is afkomstig van mijn site www.keukentips.nl


Reageer zelf op dit recept

kaptcha