Bruine bonen met sperziebonen en feta

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1004 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Giet de bonen af en spoel ze af
  2. Snipper de uien, snij de prei in dunne ringen
  3. Maak de sperziebonen schoon
  4. Prak de tomaten
  5. Verwarm de oven voor op 190?
  6. Bak de ui in boter en 1 lepel olie zacht en glazig
  7. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar en giet af
  8. Schep bonen, sperziebonen, prei, ui en tomaten door elkaar
  9. Kwast een vuurvaste schaal in met de rest van de olie en doe het mengsel erin
  10. Kruimel de feta erover en bestrooi met oregano
  11. Zet 10 minuten in de oven
  12. Serveren met pasta of rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha