Chili sin carne orginale

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 865 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de tomaten en paprika's schoon en snijd ze in stukjes
  2. Laat de witte bonen uitlekken
  3. Pel de ui en de knoflook
  4. Snijd de ui in ringen en hak het teentje knoflook fijn
  5. Verhit voor de saus 1 eetlepel olie en fruit hierin de knoflook ± 1 minuut
  6. Voeg de tomaten toe en bak ze ± 5 minuten mee
  7. Voeg het laurierblad, de suiker en chilipoeder toe en laat de saus ± 10 minuten zachtjes koken
  8. Roer zo nu en dan
  9. Verhit intussen de rest van de olie in een braadpan en fruit hierin de ui en paprika ± 2 minuten
  10. Voeg de bonen en de oregano toe en bak deze al omscheppend ± 3 minuten mee
  11. Roer de azijn erdoor en breng op smaak met de gemalen peper en zout
  12. Neem het laurierblad uit de tomatensaus en serveer de bonen met de saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha