Foo yong hai dindat

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 525 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de preien in lange smalle repen en de tempé in kleine blokjes
  2. Verhit de olie in een wadjan en laat hierin de prei en tempé een paar minuten fruiten
  3. Voeg dan de maïs, doperwten bouillon en sojasaus toe
  4. Laat dit warm worden, maar pas op dat het niet aan de kook komt
  5. Tegen koken aan is warm genoeg
  6. Laat dit smoren tot de doperwten en de maïs gaar is geworden
  7. Roer dan het bindmiddel door een klein beetje water en voeg dit aan de saus toe
  8. Maak van de eieren met wat peper en zout een omelet en snijd de omelet in smalle reepjes en roer de saus en omeletreepjes voorzichtig door elkaar
  9. Serveer het met witte rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha