Foo yong hai

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 717 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Saus: De knoflook fijnwrijven of persen met wat zout en in wat olie lichtbruin fruiten
  2. Snijd de prei, uien, selderij en worteltjes in dunne plakjes
  3. Verhit de reuzel en bak de gesneden groenten onder voortdurend roeren 5 minuten, maar laat ze niet bruin worden
  4. Laat de krab of garnalen uitlekken
  5. Klop de eieren los met zout en peper en roer er de gebakken groenten en de krab of garnalen door
  6. Maak 4 omeletten door per omelet een kwart van het eimengsel in een koekenpan met zeer hete reuzel of olie te gieten
  7. Bak de omelet op een laag vuur en zorg ervoor dat de onderzijde niet aan de pan gaat vastzitten
  8. Leg de omeletten op een voorverwarmde schaal (niet dubbel) en schik de doperwten er omheen
  9. Giet de tomatensaus erover
  10. Dien direct op en geef er droge rijst bij
  11. De tomatenpuree met het water en de ingrediƫnten in een steelpan doen en onder voortdurend roeren zachtjes koken tot een egale saus is ontstaan
  12. Op smaak brengen en warm houden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha