Foo yong hai1

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 620 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de champignons ± 20 minuten (bewaar het weekwater) en snijd ze in plakjes
  2. Verwijder de harde stukjes
  3. Bak de prei met de knoflook en de gemberpoeder in wat olie tot een goudgele massa
  4. Roer er de champignons, de gesneden bamboescheutjes en de worteltjes doorheen en tenslotte de doperwten
  5. voeg ook het champignon weekwater er aan toe
  6. Breng zonodig op smaak met zout, peper en ve-tsin
  7. Klop de eieren knoflooksap, peper, zout en ve-tsin
  8. Bak er in een koekenpan met dikke bodem een grote omelet van
  9. Vul deze met het groentemengsel
  10. Sla hem dubbel en bedek hem met de tomatenketchup, eventueel vermengd met een lepel chilisaus uit een flesje

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha