Foo yong hai2

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 561 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de krab uitlekken, verwijder de harde delen en verdeel het vlees met 2 vorken in kleine stukken
  2. Was de prei, of ui en snijd deze in snippers
  3. Snijd de champignons klein (of de uitgelekte bamboespruiten)
  4. Verwarm de helft van de boter, fruit daarin de ui of prei glazig en bak daarna de champignons of bamboe mee
  5. Klop de eieren los met de soja en peper
  6. Roer er de stukjes krab door, schep de ui of prei met de champignons of bamboe uit de pan en roer dit door de eieren
  7. Doe de rest van de boter in de pan, laat de boter smelten en zorg ervoor dat deze zowel de bodem als de rand van de pan bedekt
  8. Doe het ei-mengsel in de pan en plaats die op een niet te hoog gedraaide warmtebron
  9. Laat de inhoud van de pan langzaam gaar en aan de onderkant goudgeel kleuren; controleer dit door de omelet enigszins op te lichten met een pannenkoekmes
  10. Vouw de omelet dubbel zodra de bovenzijde bijna droog is

Soortgelijke recepten

Foe yong hai

20 min

Foo yong hai

20 min

Foo yong hai1

20 min

Reageer zelf op dit recept

kaptcha