Foo yong hai5

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 567 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer het sinaasappelsap, de tomatenpuree en de ketjap door elkaar en breng het aan de kook
  2. Houd het warm
  3. Voeg eventueel nog wat sambal toe
  4. Fruit de gesnipperde uien, de in plakken gesneden champignons met de kerrie en het gemberpoeder enkele minuten
  5. Voeg het vlees en de knoflook toe
  6. Doe er een scheut ketjap bij als het vlees gaar is en laat nog even sudderen
  7. Voeg de andere groenten, behalve de taugé, toe
  8. Bak, als alles bijna gaar is, de taugé mee
  9. Klop de eieren los met wat melk of water, voeg ze toe aan het vlees en de groenten en laat stollen
  10. Schep zo nu en dan voorzichtig om

Soortgelijke recepten

Foe yong hai

20 min

Foo yong hai

20 min

Foo yong hai1

20 min

Reageer zelf op dit recept

kaptcha