Foo yong hai7

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 544 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng de losgeklopte eieren met het vlees of de garnalen
  2. Dep de paddestoelen droog, snijd de steeltjes eraf en doe ze weg
  3. Maak reepjes van de hoedjes
  4. Verwijder de groene velletjes van de taugé en doe het samen met de paddestoelen door de eieren
  5. Breng op smaak met zout, peper en rijstwijn of sherry
  6. Vermeng alle ingrediënten voor de saus, laat het al roerende heet worden en iets indikken
  7. Houd de saus warm
  8. Verhit 1-2 eetlepels olie in een koekenpan of wok
  9. Doe er de helft van het eiermengsel in en bak op niet te hoog vuur de onderkant lichtbruin
  10. Keer de omelet om, laat de andere kant even stollen en laat hem op een verwarmde schaal glijden
  11. Bak op dezelfde wijze de tweede omelet en doe die eveneens op de schaal over
  12. Begiet de omeletten met de saus, garneer ze met peterselie en serveer ze direct

Soortgelijke recepten

Foe yong hai

20 min

Foo yong hai

20 min

Foo yong hai1

20 min

Reageer zelf op dit recept

kaptcha