Gallo Pinto

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 939 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst in ruim kokend water met zout in ± 20 minuten gaar
  2. Bak het spek in een droge koekenpan zachtjes uit en neem het uit de pan
  3. Verhit de olie in dezelfde pan en bak de ui, de knoflook, de paprika, de Spaanse peper en de lente-ui daarin ± 5 minuten
  4. Verwarm de bonen op matig vuur
  5. Vermeng de bonen, de rijst, het paprikamengsel en de spekjes en breng op smaak met zout en peper
  6. Geef er een pittige komkommersalade bij: Meng plakjes komkommer met limoensap, fijngehakte Spaanse peper, munt, knoflook, zout en peper en laat dit ± 1 uur intrekken

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker01 jun 2007 om 17:01 Reageer

    SPEK IS VLEES!!!Er zijn zeer veel recepten op deze site die zogezegd vegetarisch zijn, maar toch vlees bevatten!Een schande!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha