Groentesouffl

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 992 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de worteltjes en de sperziebonen in een pan water in 15 minuten praktisch gaar
  2. Laat de groenten uitlekken en snijd ze in kleine stukjes
  3. Vermeng de stukjes wortel en sperzieboon in een kom met de doperwtjes en de maïskorrels
  4. Bak de reepjes spek in een koekenpan knapperig
  5. Roer de reepjes gebakken spek, het paneermeel, de melk, de bouillon, de tomatenpuree, de fijngehakte peterselie en wat zout en peper dor het groentemengsel
  6. Klop de eieren met een mixer of garde in een kom schuimig
  7. Schep de geklopte eieren door het groentemengsel
  8. Doe het mengsel in een soufflévorm
  9. Bak de groentesoufflé ± 45 minuten in een op 175°C voorverwarmde oven tot hij vast is en een lichtbruin korstje heeft gekregen

Reageer zelf op dit recept

kaptcha