Groentetaart

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2705 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de reepjes rode en groene paprika in een pan met wat water en zout 10 minuten
  2. Laat de groente goed uitlekken
  3. Laat het bladerdeeg ontdooien en rol het uit tot een dunne lap
  4. Bekleed met de bladerdeeglap de bodem en zijkant van een bevochtigde springvorm met een diameter van ± 25 cm
  5. Leg laag om laag rode en groene paprika, doperwtjes en maïs in de vorm
  6. Zorg ervoor dat de bovenste laag uit doperwtjes bestaat
  7. Klop de eieren los in een kom en roer er de kaas door
  8. Schenk het mengsel over de groenten in de vorm
  9. Bak de groentetaart ± 30 minuten in een op 175°C voorverwarmde oven tot hij gaar is en een mooi bruin korstje heeft
  10. Serveer de groentetaart warm of koud

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha