Hongaarse ovenschotel

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 876 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar
  2. Giet ze dan af en snijd ze in blokjes
  3. Maak de lente ui schoon en snijd ze in ringetjes
  4. Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine reepjes
  5. Snijd de salami en kaas in blokjes
  6. Vet een ovenschaal in
  7. Meng de aardappelen, paprika, salami, lente ui, peterselie en aardappelen door elkaar en schep dit in de ovenschaal
  8. Klop in een kom de eieren los met de zure room, slagroom, peper, zout en een paar druppels tabasco
  9. Giet dit eimengsel over het aardappelmengsel
  10. Verdeel de feta blokjes erover en leg hier en daar een klontje boter
  11. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha