Italiaanse courgettes

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 651 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Als het velletje van de courgettes er mooi uit ziet hoeven ze niet geschild te worden
  2. Alleen goed wassen is voldoende
  3. Als er op velletje wat plekjes zitten dan is schillen wel wenselijk
  4. Snij de courgettes in plakken
  5. Pel de ui en knoflook en snipper deze
  6. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook glazig
  7. Voeg de courgettes met wat zout en peper toe en laat de courgettes 5 minuten zachtjes bakken
  8. Schep het wel af en toe om
  9. Ontvel de tomaten (in kokend water leggen), snijd ze in plakjes en voeg ze bij de courgettes
  10. Laat het in 5 minuten tijd goed warm worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha