Javaanse spitskool

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2265 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de spitskool schoon en snijd hem in reepjes
  2. Maak de ui schoon en snipper hem
  3. Maak de winterwortel schoon en snijd hem in stukjes
  4. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine reepjes
  5. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  6. Verhit de olie in de wok en fruit hierin eventjes de ui
  7. Voeg de winterwortel toe en laat deze 5 minuten meebakken
  8. Voeg dan de spitskool en champignons toe en roer er de ketjap, suiker, zout en peper toe
  9. Roerbak dit nog 10 minuten
  10. Roer in een kopje de maïzena met een beetje water en giet dit bij het groentegerecht
  11. Lekker met rijst en Indische karbonade
  12. (Kijk bij Aziatische gerechten)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha