Kaas r

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 571 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de aardappelen schoon en kook ze in de schil in ongeveer 15 – 20 minuten gaar
  2. Laat ze wat afkoelen en verwijder dan de schil
  3. Rasp de aardappelen grof
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin de spekblokjes uit
  5. Voeg de geraspte aardappelen toe en druk dit met een houten lepel aan tot een stevige kek
  6. Laat de rösti bakken tot de onderkant een mooie bruine korst krijgt
  7. Draai hem dan om en leg de plakken kaas erop
  8. Leg een deksel op de pan en laat de rösti nog even verder bakken tot de kaas gesmolten is
  9. Lekker met een salade erbij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha