Kikkererwten met knoflook tomaten groene pepers

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1556 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de knoflook en de 1/2 dl water in een foodprocessor of blender en maak er een gladde pasta van
  2. Verwarm de olie in een 25 cm wijde, zware pan boven middelmatige hitte
  3. Doe er, als ze heet is, het komijnzaad in en een paar seconden later de knoflookpasta en laat dit al roerend 2 minuten fruiten
  4. Voeg de tomatensaus toe, blijf roeren en kook nog een minuut
  5. Voeg dan de kikkererwten, aardappelen, water, zout, groene pepers, gemalen komijn, amchoor of citroensap en cayennepeper toe
  6. Breng het geheel zachtjes roerend aan het sudderen, sluit de pan af, temper de hitte tot laag en laat het gerecht zachtjes 20 minuten sudderen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha