Krielaardappeltjes kruidige

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 778 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in ruim water met zout gaar in ca
  2. 20 minuten
  3. Giet ze af
  4. Halveer intussen het pepertje, verwijder desgewenst de zaadjes (want die zijn het scherpst) en snipper de helften fijn
  5. Verwarm de olie in een pan, pers de knoflookteenjes erboven uit en roer het pepertje en de paprikapoeder erdoor
  6. Bak het mengsel al roerend op een matig vuur ca
  7. 2 minuten
  8. Voeg de tomaten met het vocht toe, breng de saus aan de kook en laat hem ca
  9. 10 minuten zachtjes inkoken
  10. Roer de krieltjes door de saus en kook het geheel nog ca
  11. 10 minuten tot de saus nog verder is ingekookt
  12. Voeg naar smaak zout toe en strooi de peterselie erover
  13. Serveer de aardappeltjes warm of koud Lekker bij vis, vlees en kip

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha