Miehoen met ei

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 925 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de bamboescheuten uitlekken en snijdt ze dan in dunne reepjes
  2. Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper deze
  3. Schil de gemberwortel en rasp deze
  4. Maak de bleekselderijstengels schoon en snijdt ze in stukjes
  5. Maak de paprika’s schoon en snijdt ze in dunne reepjes
  6. Maak de champignons schoon en snijdt deze in plakjes
  7. Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze daarna uitlekken
  8. Verhit in een wok wat olie en fruit hierin eventjes de ui, knoflook en de gemberwortel
  9. Voeg dan de bamboescheuten, bleekselderij, paprika en de champignons toe
  10. Roerbak dit een paar minuten tot de groente beetgaar is en schep dan de mihoen erdoor
  11. Klop in een kom de eieren los met de sambal, ketjap, peper en zout
  12. Verhit in een koekenpan wat olie en giet hier het ei mengsel in
  13. Blijf roeren tot het ei is gestold
  14. Schep het roerei door de mihoen en laat het gerecht goed warm worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha