Naan3

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 570 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng in een beslagkom 200 gr bloem met 5 gr bakpoeder (rijsmiddel), een mespunt zout, 1 kopje dikke yoghurt, 1 eetlepel plantaardige olie en 1 ei
  2. Maak hier een soepel deeg van, dek de mengkom met een vochtige doek af en laat het deeg op een warme plaats (25 °C) 2-3 uur rijzen
  3. Verdeel het deeg in 2 stukken en rol er de naanvorm van
  4. Verhit de bakplaat in de oven goed voor op 185-195 °C
  5. Maak de naan aan één kant nat en leg deze kant op de bakplaat
  6. Laat de naan ± 6 minuten bakken
  7. Zet de naan voor het serveren even onder de grill

Reageer zelf op dit recept

kaptcha