Olijven-kaasbrood

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 899 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dit brood heeft volop smaak van de groene olijven, feta, zongedroogde tomaten en tijm
  2. Serveer met pasta, tomatensoep, antipasto of salade
  3. U kunt het brood in de machine bakken of tot een bol vormen en in de oven bakken
  4. Doe de eerste 7 ingredienten in de door de fabrikant van uw machine aanbevolen volgorde in de broodvorm
  5. Stel in op witbrood, medium korst
  6. Druk op start
  7. Doe de rest van de ingredienten in een kom en schep alles goed door om
  8. Doe dit mengsel in de machine na het eerste kneden of na het piepsignaal voor fruit
  9. Stel de machine alleen voor deeg in als u het brood in de oven bakt
  10. Neem het deeg uit de machine en druk er de lucht uit
  11. Vorm tot een rond brood
  12. Leg de bol op een met mais meel besprenkelde bakplaat en dek losjes af
  13. Zet op een warme plek tot het deeg in volume verdubbeld is
  14. Bestrijk de bovenkant met een mengsel van een met 1 el water losgeklopt ei
  15. Zet het brood circa 25 minuten in een op 175 graden voorverwarmde oven, of tot het goudbruin is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha