Oud volkorenbrood-brood met rozijnen

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1167 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (ik heb de mijne iets lager gezet, ik vond het brood t? donker gebakken)
  2. Meng de olie en de appeldiksap met de kaneel of koekkruiden, doe er de rozijnen in en meng alles goed
  3. Roer ondertussen de eieren los
  4. Breek het brood in hele kleine stukjes (ik doe lui en gooi het in de keukenmachine)
  5. Schenk de eieren bij het brood en meng goed door elkaar
  6. Schenk de rozijnen en het vocht dat over is, bij het brood-ei-mengsel en roer alles goed door elkaar
  7. Doe alles in een (cake)vorm en druk de bovenkant glad
  8. Laat het brood in het midden van de oven in ongeveer 35 minuten mooi bruin bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha