Pompoen gevuld1

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1539 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de pompoen en hol hem uit (dus zaadlijsten etc verwijderen), kook de pompoen ca 10 minuten
  2. Bak ondertussen in een beetje boter de fijngesnipperde ui, pers de knoflook erbovenuit en voeg na een paar minuten het gehakt toe
  3. Braad dit rul en bruin, voeg dan de in stukjes gesneden tomaten en de kruiden toe en laat nog even pruttelen
  4. Maak bechamelsaus (witte saus, met boter, bloem en melk) en roer daar een flinke hoeveelheid geraspte kaas doorheen
  5. Leg de pompoen in een beboterde ovenschaal, vul hem met het gehaktmengsel en giet de kaassaus eroverheen
  6. Circa 20 minuten in een oven van 200 'C, totdat de bovenkant lichtbruin is
  7. Eet smakelijk!

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker15 sep 2007 om 15:52 Reageer

    gehakt is niet vegetarisch

  • Bezoeker08 sep 2010 om 14:52 Reageer

    Wat is er vegetarisch aan gehakt??


Reageer zelf op dit recept

kaptcha