Pompoenpuree

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1207 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Deze ongezoete puree kan in porties worden ingevroren en worden gebruikt in elk recept waarin verse pompoen of pompoenpuree uit blik wordt voorgeschreven
  2. Verwarm de oven voor op 170?C
  3. Verdeel de pompoen in 4 stukken en verwijder de melige membranen en de pitten (droog deze en gebruik ze geroosterd o
  4. a
  5. in salades)
  6. Vul een braadslede met ? 1 cm water, leg de stukken pompoen hierin en bedek ze met aluminiumfolie
  7. Zet de braadslede ? 90 minuten in de oven tot de pompoen zacht is en laat onbedekt afkoelen
  8. Schep het vruchtvlees uit de schil in de kom van de keukenmachine, pureer het, vul er diepvriesdoosjes mee en vries de puree in

Reageer zelf op dit recept

kaptcha