Posteleinsoep

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1346 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de uien schoon en snipper deze
  2. Maak de prei schoon en snijdt deze in kleine stukjes
  3. Maak de postelein schoon
  4. Doe het gehakt in een kom, meng er peper en zout door en vorm van het gehakt kleine soepballetjes
  5. Breng in een pan de bouillon aan de kook en laat hierin de postelein slinken
  6. Pureer dan de soep met een staafmixer
  7. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en prei
  8. Roer de mosterd erdoor en roer dit mengsel door de posteleinsoep
  9. Doe de soepballetjes in de soep en laat de soep nog 10 minuten zachtjes koken tot de soepballetjes gaar zijn
  10. Breng zo nodig de soep op smaak met peper en zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha