R met kaas

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 469 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze, rasp ze fijn en droog ze met keukenpapier
  2. Roer de kaas door de aardappelen
  3. Klop de eieren los met 1 eetlepel water, peper, zout en paprikapoeder
  4. Snijd de korsten van het brood en leg de sneetjes in een kom
  5. Maak de melk warm en giet dit over het brood en maak het brood met een vork fijn
  6. Vet een ovenschaal in
  7. Meng de eieren, het brood, de ui en wat peterselie door de aardappelen en schep dit in de ovenschaal
  8. Strooi het paneermeel erover en verdeel de olie hier over
  9. Zet de schaal ongeveer 1 uur in een voorverwarmde oven van 200 graden tot gaar en mooi bruin van kleur is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha