Rozemarijnbrood

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 594 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet een bakplaat in
  2. Meng de bloem, het zout en de gist door elkaar, roer er 1 eetlepel olie, de rozemarijn en ± 1 1/2 dl warm water door en kneed alles met een mixer met deeghaken in ± 5 minuten tot een soepel deeg
  3. Vorm van het deeg een rol van ± 3 cm dik, rol die op de bakplaat tot een spiraal op en laat het deeg op een warme plaats ± 1 uur rijzen
  4. Verwarm de oven voor op 225°C
  5. Bestrijk het gerezen deeg heel dun met de rest van de olie en druk er de pijnboompitten op
  6. Bak het brood in het midden van de oven in 15-20 minuten bruin en gaar
  7. Serveer het warm of koud

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha