Spaanse Aardappelpuree

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 691 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar
  2. Breng in een steelpan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten
  3. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in blokjes
  4. Pel de uien en knoflookteentjes en snijd ze fijn
  5. Snijd de ham in blokjes
  6. Verhit de boter in een pan en bak hierin de uien en knoflook eventjes
  7. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn
  8. Voeg de melk, wat zout, nootmuskaat en peper toe en roer hier een luchtige puree van
  9. Schep de ham, eieren, peterselie en het ui-knoflook mengsel door de aardappel puree en laat het goed warm worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha