Sperziebonen in saus

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 754 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de sperziebonen schoon, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout 10-15 minuten
  2. Laat ze uitlekken
  3. Pel de sjalotjes en knoflook en hak ze fijn
  4. Bak in een pan de spekblokjes uit, voeg de ui en knoflook toe en bak dit even mee
  5. Roer er dan de bloem door en giet er beetje voor beetje de melk bij
  6. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat
  7. Schep de sperziebonen door de saus en laat dit goed warm worden
  8. Bestrooi net met peterselie
  9. Lekker met aardappelpuree
  10. Bron: www
  11. keukentips
  12. nl

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker15 jan 2007 om 15:24 Reageer

    o ja hoor..Vegetarische spekblokjes?!;)


Reageer zelf op dit recept

kaptcha