Sperziebonen met tomaat en sinaasappel gesmoorde

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 767 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. bereiding: ontvel de tomaten (kruis de velletjes in, dompel ze voor ca
  2. 30 seconden in kokend water en trek de velletjes eraf) Snijd de tomaten in stukjes Pel en snipper de ui en de knoflookteentjes
  3. Maak de sperzieboontjes schoon en snijd ze in stukken van ca
  4. 4cm
  5. Pers de sinaasappel uit
  6. Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook ca
  7. 2 minuten
  8. Roer de tomaten en sperziebonen erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe
  9. Laat de sperziebonen, afgedekt, ca
  10. 6 minuten zachtjes smoren
  11. Roer het sinaasappelsap door de groenten, breng het al roerende aan de kook en laat het vocht ca
  12. 3 minuten inkoken
  13. Lekker bij kip en rundvlees

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha