Sperziebonen uit de oven

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1277 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de uien schoon en snipper deze
  2. Maak de sperziebonen schoon en kook ze in een pan met een beetje water en zout 5 minuten
  3. Laat ze daarna goed uitlekken
  4. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien eventjes
  5. Voeg dan de kerriepoeder, bouillon en sinaasappelsap toe
  6. Breng dit aan de kook en laat hier de gemberkaas in smelten
  7. Roer in een kopje de maïzena met een beetje water tot een papje en giet dit bij de saus
  8. Vet een ovenschaal in
  9. Snijd de kipfilet in dunne plakjes en leg ze in de ovenschaal, leg de sperziebonen er boven op en dek het af met de saus
  10. Bestrooi het met geraspte kaas en zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
  11. Lekker met aardappelpuree

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha