Uien met mozzarella en pesto gevuld

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 646 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de uien 15-20 minuten in de bouillon
  2. Verwarm de oven voor op 200°C
  3. Hol de uien tot 1 cm dikte uit
  4. Snijd de uitgesneden stukjes ui klein en breng ze met de pesto en de room aan de kook
  5. Zet het vuur laag en kook de uien zachtjes 4-5 minuten
  6. Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan
  7. Houd 2 eetlepels van de geraspte kaas achter en meng de rest met het broodkruim door het uimengsel
  8. Schep de pijnboompitten en de gedroogde tomaten erdoor en vul de uien hiermee
  9. Sprenkel de wijn in de braadzak, zet de uien erin, dek ze af met de mozzarella en strooi er de achtergehouden geraspte kaas over
  10. Bind de zak dicht en prik hem eenmaal in
  11. Zet de zak in de ovenschaal in het midden van de oven en bak de uien in 30 minuten gaar
  12. Knip de zak 5 minuten voor het einde van de baktijd open en laat de kaas gratineren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha