Vlaamse rode kool

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1559 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de rode kool schoon en snijdt hem in reepjes
  2. Smelt de boter in een pan en doe de rode kool erin en voeg de kruidnagel, zout, peper en azijn toe
  3. Giet er zoveel water bij dat de rode kool net niet onderstaat
  4. Laat de rode kool met de deksel op de pan 25 minuten zachtjes koken
  5. Schil onder tussen de goudrenetten, boor de klokhuizen er uit en snijdt ze in stukjes
  6. Roer na 25 minuten de goudrenetten door de rode kool en laat het nog 10 minuten zachtjes koken
  7. Lekker met bloedworst en gekookte aardappelen
  8. Bron: www
  9. keukentips
  10. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha