Vlechtbrood met kaas salie en uien

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 737 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de ui 5 minuten trekken in een pannetje met de boter en melk
  2. Giet de ui af en laat afkoelen
  3. Maak het deeg zoals aangegeven in het recept
  4. Kneed er de ui, salie, mosterd en de helft van de kaas door
  5. Vorm 3 lange slierten van het deeg en vlecht ze
  6. Druk ze aan de uiteinden stevig tegen elkaar
  7. Plaats het brood op een ingevette bakplaat en laat het afgedekt met ingevette plastic folie rijzen tot het dubbele volume
  8. Verwijder de folie, bestrooi het brood met de resterende kaas en de burghul
  9. Verwarm de oven voor op 230C en bak het brood 15 minuten
  10. Zet de oven op 200 C en bak het brood nog 15 minuten
  11. Voor: 1 brood van circa 700 gr

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha