Witlof Ardenner

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 734 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Witlof wassen en goed uit laten lekken
  2. Ham in stukjes snijden
  3. Een pan flink beboteren en de helft van de ham erin leggen
  4. Witlofstruikjes erop leggen, met zout, peper en nootmuskaat naar smaak bestrooien en de rest van de hamreepjes erover verdelen
  5. Met deksel op de pan 10 min
  6. laten koken, dan nog 20 - 25 min
  7. op laag vuur laten gaarsmoren
  8. Serveren op een schaal, overgoten met het kookvocht

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker09 jan 2008 om 10:53 Reageer

    Vegetarisch = geen vlees

  • Bezoeker28 okt 2010 om 18:08 Reageer

    NIET VEGETARISCH


Reageer zelf op dit recept

kaptcha