Witlof ovenschotel met peer en brie

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1840 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in plakjes
  2. Kook in een pan met een beetje water en zout de aardappelplakjes 5 minuten
  3. Maak de witlof schoon, snijd ze in reepjes en was deze
  4. Kook de witlof in een pan met een beetje water en zout 5 minuten
  5. Laat ze dan goed uitlekken
  6. Schil de peren, snijd ze in stukjes en besprenkel ze met citroensap
  7. Meng de stukjes peer door de witlof
  8. Snijd de brie in plakjes
  9. Vet een ovenschaal in en leg de aardappelplakjes hierin
  10. Strooi er wat peper, zout en paprikapoeder over en schep de witlof erop
  11. Dek af met plakjes brie
  12. Zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha